Trabzonspor'da rota Fener

Fırtına'nın artık tek hedefi var; o da Kadıköy'de kazanıp, camiaya sezonun en güzel olayını yaşatmak.   Son yıllarda Fenerbahçe maçlarını çok ayrı bir yere koyan Trabzonspor, önümüzdeki hafta Kadıköy’e çıkacak. Bordo-Mavililer kazanması halinde tarih yaza

Trabzonspor'da rota Fener
Fırtına'nın artık tek hedefi var; o da Kadıköy'de kazanıp, camiaya sezonun en güzel olayını yaşatmak.
 
Son yıllarda Fenerbahçe maçlarını çok ayrı bir yere koyan Trabzonspor, önümüzdeki hafta Kadıköy’e çıkacak. Bordo-Mavililer kazanması halinde tarih yazacak. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda son galibiyetini 23 Ağustos 1997’de elde eden Fırtına, sonrasında çıktığı 19 maçın hiçbirini kazanamadı. 6 kez beraberlikle yetinen Trabzonspor, 13 maçta mağlup oldu. Karadeniz ekibi bu kötü seriye artık ‘dur’ demek istiyor.
 
1997’den beri galibiyet yok
 
Trabzonspor, hafta içinde erkenden kampa girecek. Kritik karşılaşmadan 3-4 gün önce İstanbul’a yakın bir noktada kampa başlayacak olan Bordo-Mavili futbolcuları zaman zaman Başkan da ziyaret edecek. Moral ve motivasyon desteği sağlayacak. Kulüplerin ortak kararı nedeniyle son yıllarda Kadıköy’deki maçlarda yer alamayan Bordo-Mavili futbolseverler, yine Saracoğlu’nda olmayacak. Ancak kamp yapılacak noktadan takıma uğurlama yapılması planlanıyor. Öte yandan Kadıköy’de iki takım arasında oynanan son 3 lig maçı da 0-0’lık skorla bitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor