Trabzonspor'da radikal kararlar geliyor

Trabzonspor’da üst üste gelen kötü sonuçlar ve takımın puan cetvelindeki konumu, alınması planlanan radikal kararları da hızlandırıyor...   Başkan Muharrem Usta’nın, “Göreve geldiğimizden bu yana elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Tamam eksiklerimiz v

Trabzonspor'da radikal kararlar geliyor
Trabzonspor’da üst üste gelen kötü sonuçlar ve takımın puan cetvelindeki konumu, alınması planlanan radikal kararları da hızlandırıyor...
 
Başkan Muharrem Usta’nın, “Göreve geldiğimizden bu yana elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Tamam eksiklerimiz var ama oynayanların bu kadar sıradan bir tavır ortaya koyması anlaşılır gibi değil. Bazı noktalarda büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz” çıkışının ardından teknik direktör Hami Mandıralı da dünkü antrenmanda futbolcularına ilk kez sert yüzünü gösterdi. 
 
‘Benim vicdanım rahat’
 
Takımın çalışmalarını maç gününe kadar basına ve taraftarlara kapatan Mandıralı’nın öğrencilerine sitem dolu bir konuşma yaptığı ortaya çıktı. Karadeniz ekibinin hocasının, “Ben baştan hiçbirinize karşı ön yargılı olmayacağımı söyledim. Elimden geldiği kadar da şanslar verdim. Ancak beni aranızda büyük hayal kırıklığına uğratanlar var. Bundan sonra kim ne yaparsa onun karşılığını alacak. Sizlere bir abi gibi davranmaya gayret gösterdim hep, kendi adıma vicdanen rahatım. Yönetime sunacağım raporda da en ufak bir tereddüt yaşamayacağım” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor