Trabzonspor'da operasyon başladı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor yeni sezon yapılanma çalışmalarına başladı. Bordo-Mavili ekipte Teknik Direktör Ersun Yanal’ın gelişiyle köklü değişim start aldı. Teknik kadroda görevli masör ve malzemecilerden işe başlayan yönetimin A takımda görev

Trabzonspor'da operasyon başladı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor yeni sezon yapılanma çalışmalarına başladı.

Bordo-Mavili ekipte Teknik Direktör Ersun Yanal’ın gelişiyle köklü değişim start aldı. Teknik kadroda görevli masör ve malzemecilerden işe başlayan yönetimin A takımda görev yapan masör ve malzemecilere "dilerseniz alt yapıda görev alabilirsiniz" teklifini tebliğ ettiği iddia edildi.

A takımda görev yapan Rüstem İlyas, Okan Erdem, Cihan Birinci ve Fatih İnce’ye alt yapılarda görev yapabilirsiniz denildiği iddia edildi.

A takımda masör olarak görev yapan yılların deneyimli ismi O.Şefik Erkaya’nın Medical sorumlusu görevine getirileceği iddia edildi.

1461 Trabzon’da masör olarak  görev yapan Metin Zihni’nin Trabzonspor’da A Takım masörlüğü görevine getirildiği öğrenildi.

Bu isimlere alınan kararların 1-2 gün içinde yazılı olarak tebliğ edilmesi beklenirken, bazı isimlerin alt yapıya gitmek istemedikleri ve istifa etmeyi düşündükleri bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor