Trabzonspor'da Onur tartışması

Trabzonspor Kaptanı kaleci Onur'un son dönemlerdeki performansı ve tutumu tartışılmaya başlandı. Galatasaray maçının ardından Osmanlıspor maçında da golleri kalesinde gören milli kalecinin oldukça moralsiz olduğu belirtildi. Zaman zaman taraftarlarla da t

Trabzonspor'da Onur tartışması

Trabzonspor Kaptanı kaleci Onur'un son dönemlerdeki performansı ve tutumu tartışılmaya başlandı.

Galatasaray maçının ardından Osmanlıspor maçında da golleri kalesinde gören milli kalecinin oldukça moralsiz olduğu belirtildi. Zaman zaman taraftarlarla da tartışma içine giren Onur'un geçtiğimiz hafta da Galatasaray maçında yediği hatalı gol sonrası taraftarların yanına giderek, "Takım aslanlar gibi oynadı. Tek hatalı olan bendim. Öldürelim mi kendimizi? Keselim mi? Benim yüzümden yenildik. Olmayınca olmuyor" ifadelerini kullanmıştı.

Kaleci Onur'un son haftalarda yediği hatalı goller ve taraftarlara karşı olan tutumu ise tartışılmaya başlanırken, teknik direktör Shota Arveladze'nin önümüzdeki hafta kalede değişikliğe gidebileceği dillendirilmeye başlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor