Trabzonspor'da önemli toplantı!

Yargıtay'ın verdiği red kararı sonrasında "Trabzonspor'da Olağan kongre mi yapılacak, yoksa Olağanüstü kongre mi yapılacak" sorusu gündemdeki yerini koruruken şimdi merak edilen konu ise yeni gelecek yönetimin kaç yıl görev yapacağı. Trabzonspor Yönetimin

Trabzonspor'da önemli toplantı!

Yargıtay'ın verdiği red kararı sonrasında "Trabzonspor'da Olağan kongre mi yapılacak, yoksa Olağanüstü kongre mi yapılacak" sorusu gündemdeki yerini koruruken şimdi merak edilen konu ise yeni gelecek yönetimin kaç yıl görev yapacağı.

Trabzonspor Yönetiminin Aralık ayında Olağan Kongre kararı alması sonrasında işler karışırken Trabzonspor Tüzüğüne göre 3 yılda bir yapılması gereken Olağan Kongrenin 2016 yılında tekrarlanması ve yeni seçilecek yönetim kurulunun da 1 yıl görev yapması gerekecek. Durumun böyle olunca Trabzonspor'a yeniden mahkeme yolu gözükecek.

Bu konu ile ilgili olarak Trabzonspor eski Divan Başkanlık Kurulu Başkanları, Trabzonspor eski Başkanları ve Trabzonspor eski As başkanları bu konuyu görüşmek üzere bir toplantı yapacak. Kongrenin tekrar mahkemeye taşınmadan yapılabilmesi için çözüm yolu aranacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor