Trabzonspor'da ondan mutlusu yok

Trabzonspor'dan Osmanlıspor'a kiralanan ve burada çok iyi bir dönem geçiren ve Trabzonspor'la hazırlıklara başlayacak olan Uğur Demiroken huzurlu tatillerinden birini geçiriyor. Sezon öncesinde tekrar Trabzonspor’un kampına katılacak olan başarılı stoper

Trabzonspor'da ondan mutlusu yok

Trabzonspor'dan Osmanlıspor'a kiralanan ve burada çok iyi bir dönem geçiren ve Trabzonspor'la hazırlıklara başlayacak olan Uğur Demiroken huzurlu tatillerinden birini geçiriyor.

Sezon öncesinde tekrar Trabzonspor’un kampına katılacak olan başarılı stoper için en sevindirici gelişmelerden biri de takımın başına teknik direktör olarak Ersun Yanal’ın gelmesi oldu.
 
Kendisini Akhisar’dan Trabzonspor’a aldıran isim olan Yanal ile tekrar çalışma imkanı bulacağı için heyecanlı olduğunu belirten Uğur Demirok, “Ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yaptık, Osmanlı’yı Avrupa potasına taşıdık. Hocam Mustafa Akçay’a da, kulübe de bana kattıkları için teşekkür ederim. Tekrar Trabzonspor’a dönecek olmak da elbette çok heyecan verici. Umarım bu kez her şey herkes için daha iyi olur” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler