Trabzonspor'da Okay seferberliği!

U21 Milli Takımı’nın Hollanda ile yaptığı maçın ilk yarısında sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Okay Yokuşlu için Trabzonspor sağlık ekibi adeta seferber oldu. Sağ baldırındaki şişlik nedeniyle ağrı çeken ve antrenmanlara katılamayan Okay'ın, bi

Trabzonspor'da Okay seferberliği!

U21 Milli Takımı’nın Hollanda ile yaptığı maçın ilk yarısında sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Okay Yokuşlu için Trabzonspor sağlık ekibi adeta seferber oldu.

Sağ baldırındaki şişlik nedeniyle ağrı çeken ve antrenmanlara katılamayan Okay'ın, bir an önce Kayserispor maçında oynayacak duruma getirilmesini isteyen Teknik Direktör Şota Arveladze, sağlık ekibinden bu oyuncunun durumuyla ilgili sık sık bilgi alıyor.

Orta sahada Mbia ile müthiş bir uyum yakalayan genç oyuncunun eski takımına karşı Pazartesi günü yapılacak maçta sahada olmayı çok istediği ve bir an önce iyileşmek için büyük çaba sarf ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler