Trabzonspor'da o oyunculara yeni formül

Trabzonspor'da takıma dönen kiralık futbolcuların yarattığı kadro şişkinliği için yeni formül aranıyor. Trabzonspor’da sezonun sona ermesiyle birlikte 15 futbolcu kiralık olarak forma giydikleri takımlardan döndü. Yeni sezonda 25 kişilik futbolcu kadrosuy

Trabzonspor'da o oyunculara yeni formül

Trabzonspor'da takıma dönen kiralık futbolcuların yarattığı kadro şişkinliği için yeni formül aranıyor.

Trabzonspor’da sezonun sona ermesiyle birlikte 15 futbolcu kiralık olarak forma giydikleri takımlardan döndü.

Yeni sezonda 25 kişilik futbolcu kadrosuyla mücadele etmeyi planlayan bordo mavililerin, kadro şişkinliğini azaltmak adına birçok futbolcuyu takasta kullanacağı, bazı oyuncular için ise yeniden kiralama formülünü devreye sokacağı belirtildi. 

Trabzonspor’da Uğur Demirok, İbrahim Demir, Mehmet Kuruoğlu, Batuhan Artarslan, Gökhan Alsan, Zeki Yavru, Göksu Alhas, Uğurcan Çakır, Kurtuluş Yurt, Mustafa Akbaş, Yatabare, N’Doye, İshak Doğan, Oğulcan Gökçe ve Ferhat Yazgan gibi isimler takıma geri dönerken özellikle genç oyuncuların yeniden kiralanabileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor