Trabzonspor'da o oyuncu görüşme odasına çağrıldı

Trabzonspor’da bir yandan sportif başarı hedeflenirken diğer taraftan mali açıdan düzlüğe çıkmanın planları yapılıyor. Bordo-Mavili takımda Başkan Usta’nın ilk etapta paralarını alamadıkları gerekçesiyle sözleşmelerini fesih edip giden oyuncularla bir ara

Trabzonspor'da o oyuncu görüşme odasına çağrıldı

Trabzonspor’da bir yandan sportif başarı hedeflenirken diğer taraftan mali açıdan düzlüğe çıkmanın planları yapılıyor.

Bordo-Mavili takımda Başkan Usta’nın ilk etapta paralarını alamadıkları gerekçesiyle sözleşmelerini fesih edip giden oyuncularla bir araya gelmeyi planlıyor.

Trabzonspor’da M’Bia krizine çözüm aranırken diğer taraftan alacaklarını alamadığı gerekçesiyle Trabzonspor’da ki kontratını fesheden Medjani’nin alacakları ile ilgili konuyu yargıya taşıdığı belirtildi.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta Cezayirli oyuncu Medjani’yi İstanbul’a çağırıp bir görüşme gerçekleştireceği belirtildi. Yapılacak görüşmenin ardından bu oyuncunun geleceğiyle ilgili kararın netlik kazanacağı ifade edildi.

Öte yandanTrabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta’nın sosyal medyada yaptığı ankette Bosingwa ve Mejani şıklarını oylamaya sundu. Yapılan oylamada Bosingwa’nın %61 oy alması da dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor