Trabzonspor’da Mustafa Akbaş bir başka

Trabzonspor’da Galatasaray maçı galibiyeti sevinci yaşanırken savunmanın solunda mücadele eden Mustafa Akbaş performansı ile göz doldurdu.Trabzonspor Hüseyin Avni Aker Stadyumunda Galatasaray’ı 2-1 mağlup ederek  ligde bu sezon deplasmanda ve içerde Sarı

Trabzonspor’da Mustafa Akbaş bir başka

Trabzonspor’da Galatasaray maçı galibiyeti sevinci yaşanırken savunmanın solunda mücadele eden Mustafa Akbaş performansı ile göz doldurdu.

Trabzonspor Hüseyin Avni Aker Stadyumunda Galatasaray’ı 2-1 mağlup ederek  ligde bu sezon deplasmanda ve içerde Sarı –Kırmızılıları mağlup etme başarısı gösteren ilk takım oldu. Sezon başında Musa Nizam ve İshak Doğan transferleri ile sol kanata takviye yapan Bordo-Mavili takım bu iki oyuncudan beklenen verimi alamayınca formayı Mustafa Akbaş kaptı.

Ligde Torku Konyaspor maçında eleştiri oklarını üzerine çeken ve taraftarlarından tepki toplayan başarılı oyuncu Galatasaray karşısında savunmada sergilediği başarılı performansı ile alkış topladı.

Maç boyunca neredeyse hatasız bir futbol sergileyen oyuncu taraftarlardan büyük alkış aldı. Trabzonspor kadrosunda yerli tek isim olma özelliğini elinde bulunduran oyuncu Bordo-Mavili takıma ilerleyen haftalar öncesinde moral oldu.

Haber61 / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor