Trabzonspor'da milliler yedek kaldı!

Bordo-mavili ekipten milli takıma giden futbolcuların çoğu ya hiç oynamadı ya da sakatlık yaşayarak veya kart görerek kenarda kalmak zorunda kaldı.   Sadece Cezayirli futbolcu Carl Medjani ve Erkan, 2 haftalık milli arada oynanan 2 maçta da 90 dakika saha

Trabzonspor'da milliler yedek kaldı!
Bordo-mavili ekipten milli takıma giden futbolcuların çoğu ya hiç oynamadı ya da sakatlık yaşayarak veya kart görerek kenarda kalmak zorunda kaldı.
 
Sadece Cezayirli futbolcu Carl Medjani ve Erkan, 2 haftalık milli arada oynanan 2 maçta da 90 dakika sahada kaldı. Mbia, Kamerun'un Nijerya'ya 3-0 yenildiği maçın 47'nci dakikasında kırmızı kart gördü. İlk kez Belçika Milli Takımı'na çağırılan Cavanda ise sadece İsrail karşısında 10 dakika görev aldı. 
 
ESTEBAN'DA YEDEN BEKLEDİ
 
Esteban ise Kosta Rika'nın, Güney Afrika'ya 1-0 mağlup olduğu maçta Real Madrid'in kalecisi Navas'ın yedeği pozisyonundaydı. Trabzonspor'un bu yıl ki bir başka yeni transferlerinden Okay da Türk Milli Takımı'nın Çek Cum. ve İzlanda ile oynadığı maçlarda yedek soyundu. Constant ise Gine'nin Cezayir'i 2-1 yendiği karşılaşmada sakatlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor