Trabzonspor'da M'bia idmana çıktı mı?

Trabzonspor'da ilk yarının bitmesiyle patlaK veren M'bia krizinin ardından tecrübeli oyuncunun Trabzon'a dönüp dönmeyeceği merak konusuydu.   Bordo mavili ekip bugün akşam saatlerinde tesislerd toplanarak ikinci yarı için hazırlıklara başlarken M'bia idma

Trabzonspor'da M'bia idmana çıktı mı?
Trabzonspor'da ilk yarının bitmesiyle patlaK veren M'bia krizinin ardından tecrübeli oyuncunun Trabzon'a dönüp dönmeyeceği merak konusuydu.
 
Bordo mavili ekip bugün akşam saatlerinde tesislerd toplanarak ikinci yarı için hazırlıklara başlarken M'bia idmana katılmadı. M'bia'nın izinli olarak antrenmana katılmadığı belirtildi.
 
M'bi'nın yanı sıra antrenmana yine izinli olan Erkan Zengin, Mbia, Deniz Yılmaz ve Oscar Cardozo'nun yanı sıra uçakları rötar yapan Aytaç Kara ile Okay Yokuşlu'nun katılmadıkları bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler