Trabzonspor’da kritik zirve

Trabzonspor’da hafta sonu oynanacak olan Gençlerbirliği maçının hazırlıkları sürerken Bordo-Mavili yönetim gelecek sezonun planlamasını yapmak için bir araya gelecek. Rahatsızlığı nedeni ile Galatasaray maçı için Trabzon’a gelemeyen başkan İbrahim Hacıosm

Trabzonspor’da kritik zirve

Trabzonspor’da hafta sonu oynanacak olan Gençlerbirliği maçının hazırlıkları sürerken Bordo-Mavili yönetim gelecek sezonun planlamasını yapmak için bir araya gelecek.

 Rahatsızlığı nedeni ile Galatasaray maçı için Trabzon’a gelemeyen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Perşembe günü Trabzon’a geleceği ve Bordo-Mavili yönetim ile izlenecek yol haritası hakkında toplantı yapacağı belirtildi.

Gönderilecek oyuncular ve yapılacak transferler ile ilgili teknik heyetten rapor istemesi beklenen Başkan Hacıosmanoğlu’nun bu konuda çok hassas davrandığı belirtildi.

FİFA Başkanı Platter’in şike ilgili yaptığı açıklamanın ardından Trabzonspor’da başkan Hacıosmanoğlu’nun da konu ile ilgili olarak bir açıklama yapması bekleniyor. Trabzonspor Yönetiminin kulüp hukukçuları ile bir araya gelerek en doğru şekilde ve tatmin edici bir açıklama yapacağı belirtildi.

Haber61/ Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler