Trabzonspor'da kritik toplantı

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanlığı'nın kulübün sorunlarının masaya yatırılıp çözüm önerilerinin tartışılacağı toplantı Cumartesi günü yapılacak. Yönetimin Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen'e tepki olarak katılmayacağını açıkladığı toplantıda muhalefetin ön

Trabzonspor'da kritik toplantı

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanlığı'nın kulübün sorunlarının masaya yatırılıp çözüm önerilerinin tartışılacağı toplantı Cumartesi günü yapılacak. Yönetimin Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen'e tepki olarak katılmayacağını açıkladığı toplantıda muhalefetin önde gelen isimlerinin konuşacağı öğrenildi.

Trabzonspor'un Gelişimi ve Geleceği, konulu toplantı, yarın saat 10.00'da Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kongre Merkezi'nde başlayacak. Divan Kurulu Başkanlığı, kentteki tüm sivil toplum örgütleri, basın mensupları ve sporla ilgili kurumlara davet yazısı gönderdi. Divan Kurulu Başkanı Sürmen'de kulübün sorunlarının ele alınıp çözüm üretmeye çalışılacağını söyledi.

TOPLANTIYI HABER61 TV'DEN CANLI OLARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

YÖNETİMDEN PROTESTO

Trabzonspor yönetimi ise toplantıya Divan Kurulu Başkanı Sürmen'e tepki olarak temsilci göndermeme kararı aldı. Ali Sürmen, Trabzonspor'un geçen yılın aralık ayında yapılan mali olağan genel kurulunda, kongre divan başkanlığı için aday oldu, ancak seçilemedi. Ali Sürmen, oylamada haksızlık yapıldığını ileri sürdü, bu sırada salon karıştı, çevik kuvvet olaylara müdahale etti. Sürmen'de daha sonra oylamayı yöneten Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Trabzonspor'da 'muhalefetin adayı' olarak seçime giren Ali Sürmen, Nadir Saral'a karşı üstülük kurarak bordo mavili kulübün Divan Kurulu başkanlığına seçilmişti.

ZİYARET ETMEDİ

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Divan Kurulu Başkanlığı'na seçilen Ali Sürmen'e aradan 2 ay geçmiş olmasına rağmen "hayırlı olsun' ziyaretinde bulunmadı. Başkan Hacıosmanoğlu, yönetim kurulunu mahkemeye veren, genel sekreteri hakkında suç duyurusunda bulunan bir kişinin Divan Kurulu Başkanı seçildikten sonra tüm bu suçlamalarını geri alması gerektiğini, aksi takdirde hiçbir temasları olmayacağını söyledi. Hacıosmanoğlu, bu nedenlerden dolayı yarınki toplantıya da yönetim kurulu olarak temsilci göndermeyeceklerini belirtti.

CEVAP VERECEK

Divan Kurulu Başkanı Sürmen'in Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bu sözlerine yarınki konuşmasında yanıt verebileceği öğrenildi. Ali Sürmen, toplantıda geçmişe yönelik bir suçlu ve suç aramayacaklarını, tek amaçlarının Trabzonspor'un sorunlarını tespit edip çözüm önerilerini kamuoyunun değerlendirmesine sunulacağını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler