Trabzonspor'da kritik toplantı 8 Ocak'ta!

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Divan Başkanlık Kurulu ve diğer kurullar 8 ocak'ta Tüzük değişikliği için bir araya gelecek. Trabzonspor'da yeni Yönetim bir yandan yapılacak eylem planlarını hayata geçirmeye çalışırken,bir yandan da tüzük değişikliği için har

Trabzonspor'da kritik toplantı 8 Ocak'ta!

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Divan Başkanlık Kurulu ve diğer kurullar 8 ocak'ta Tüzük değişikliği için bir araya gelecek.

Trabzonspor'da yeni Yönetim bir yandan yapılacak eylem planlarını hayata geçirmeye çalışırken,bir yandan da tüzük değişikliği için harekete geçti.

8 Ocak'ta Divan Başkanlık Kurulu ve diğer kurullar ile bir araya gelecek yönetimin Tüzük Değişikliği için harekete geçtiği ve Tüzükte bazı maddelerin değiştirilmesine ve yeni maddeleri tüzüğe eklenmesi için görüş alışverişinde bulunulacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor