Trabzonspor’da kime inanacağız?

 Trabzonspor Yönetim Kurulu her fırsatta durumu kurtarmak için yalanların arkasına sığındığı bir kez daha ortaya çıktı.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın randevu vermediği Trabzonspor Yönetimi bunu kamuoyuna doğru olarak anlatmak yerine " Yönetimimizin  Cumhurbaşka

Trabzonspor’da kime inanacağız?

 Trabzonspor Yönetim Kurulu her fırsatta durumu kurtarmak için yalanların arkasına sığındığı bir kez daha ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın randevu vermediği Trabzonspor Yönetimi bunu kamuoyuna doğru olarak anlatmak yerine " Yönetimimizin  Cumhurbaşkanından Randevu talebi yoktur" şeklindeki yalan beyanlarıyla  geçiştirmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Ligde oynanan Gençlerbirliği maçı öncesi Cumhurbaşkanından randevu talep eden Trabzonspor yönetiminin randevu talebine Cumhurbaşkanlığından olumlu yanıt gelmedi. Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney bu yönde basın mensuplarının ısrarlı sorularına ise " Yönetim Kurulu olarak bizim böyle bir girişimimiz olmamıştır şeklinde cevap vererek durumu kurtardığını düşündü

Ancak Yalanın belgesi daha sornra ortaya çıktı

Ancak Güney'in açıklamalarnının gerçeği yansıtmadığı ve  Bordo-Mavil yönetimin randevu talebine Cumharbaşkanlığı tarafından red cevabı verildiği belgeyle ortaya çıktı.

Köksal Güney'in Haber 61.Net'e yaptığı konu ile ilgili açıklama;

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney imzasıyla gönderilen randevu talebinde şu ifadelere yer verildi.

25.04.2015 Cumartesi günü Yönetim Kurulumuz ve profesyonel futbol takımımız ile birlikte saat

16:30 – 17:30 saatleri arasında, sizlerin de uygun görmesi durumunda Sayın Cumhurbaşkanımızı ziyaret etmek istiyoruz.

Bu nedenle gerekli randevu için emir ve müsaadelerinizi arz ederiz.

Saygılarımızla ifadelerine yer verildi.

belge.png

Kamuoyunu yanlış yönlendirerek açıklama yapma ihtiyacında bulunan Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney’in böyle bir tutum içine girmesini yaptığı açıklamayla ters düşen bir uygulama içine girmesini sizlerin takdirine bırakıyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler