Trabzonspor'da kim gidecek, kim kalacak?

Trabzonspor'da Mustafa Yumlu, Akakpo, Salih, Marin'in durumu netlik kazanmazken; Fatih Atik ve Douglas'la yolların ayrılabileceği bildirildi.   Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Fatih'le yeniden anlaşma yapılmayacağı belirtilirken, kiralık olarak forma

Trabzonspor'da kim gidecek, kim kalacak?
Trabzonspor'da Mustafa Yumlu, Akakpo, Salih, Marin'in durumu netlik kazanmazken; Fatih Atik ve Douglas'la yolların ayrılabileceği bildirildi.
 
Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Fatih'le yeniden anlaşma yapılmayacağı belirtilirken, kiralık olarak forma giyen Salih ve Marin hakkındaki kararın ise gelecek olan teknik direktöre bırakılacağı öğrenildi. İstikrarlı isimler arasında yer alan Yumlu'nun sözleşmesi de sona eriyor. Bu sezon ligde 21, Avrupa'da 4 ve Türkiye Kupası'nda 3 olmak üzere toplam 28 maçta forma giyen deneyimli defans oyuncusu ile henüz masaya oturulmadı.
 
Douglas'ın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, kiralık olarak 1461 Trabzon'dan devre arasıda alınan stoper Akakpo'nun ise performansı beğenildi. Bordo- mavili yönetimin bu oyuncunun sezon sonunda da takımda tutulmasına olumlu baktığı ancak yine de son kararı gelecek olan teknik direktörün vereceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler