Trabzonspor'da karar verildi!

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Trabzonspor’da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, sportif direktör Süleyman Hurma ve teknik direktör Shota Arvaledze, takımın kamp yaptığı otelde bir araya gelerek transfer zirvesi gerçekleştirdi. Yeni sezon hazır

Trabzonspor'da karar verildi!

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Trabzonspor’da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, sportif direktör Süleyman Hurma ve teknik direktör Shota Arvaledze, takımın kamp yaptığı otelde bir araya gelerek transfer zirvesi gerçekleştirdi. 

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hollanda’nın Arnheim kentinde çalışmalarını sürdüren bordo-mavililerde başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da kampın bitimine bir gün kala takımın kamp yaptığı otel gelerek teknik heyet ve futbolcularla görüştü. Akşam yemeğinde takımla birlikte olan Hacıosmanoğlu, yeni sezon öncesi bütün futbolculara başarı dileklerini iletti.

Hacıosmaoğlu, daha sonra sportif direktör Süleyman Hurma ve teknik direktör Shota Arveladze ile bir arayla gelerek transfer zirvesi yaptı. Kadroya takviye edilmesi planlanan oyuncuların son durumları hakkında fikir alış-verişinde bulunan üçlü takımdan gidecek ve kalacak oyuncular hakkında da durum değerlendirmesi yaptı. Bordo-mavililerin aksilik yaşanmaması halinde en az üç oyuncu takviyesi daha yapmayı planladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler