"Trabzonspor'da kalmanın bir bedeli var"

Özer Hurmacı, gelecek haftalara hem kendisi hem de takımı adına umutlu bakıyor.   Orta alandaki müthiş rekabetten nasibini alan ve yedek başladığı Kayserispor maçında oyuna sonradan girip golün hazırlayıcısı olan Özer Hurmacı, gelecek haftalara hem kendis

"Trabzonspor'da kalmanın bir bedeli var"
Özer Hurmacı, gelecek haftalara hem kendisi hem de takımı adına umutlu bakıyor.
 
Orta alandaki müthiş rekabetten nasibini alan ve yedek başladığı Kayserispor maçında oyuna sonradan girip golün hazırlayıcısı olan Özer Hurmacı, gelecek haftalara hem kendisi hem de takımı adına umutlu bakıyor. İyi bir kamp dönemi geçirdiğini ve Trabzonspor’da kalmanın bir bedeli olduğunu bildiğini söyleyen deneyimli futbolcu, “Trabzonspor’da hocanın kararlarına saygı duyacak, bunu sorun etmeden çalışıp herkese örnek olacak isimlerden biriyim. Sorumluluklarımı biliyorum. Herkes oynamak ister elbette. Ancak bu sezon müthiş bir kadromuz var. Bu, hepimizi daha da fazla çalışmaya itiyor. Takımda yeri garanti kimse yok gibi. Haftalar ilerledikçe işlerin daha da yoluna gireceğini düşünüyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor