Trabzonspor'da kafaları karıştıran mesaj!

İngiltere Trabzonsporlular platformu ismiyle bordo mavili ekibin taraftarlarına atılan mesaj kafaları karıştırdı.Bugün sabah saatleri itibariyle Trabzonspor kongre üyelerine "İngiltere Trabzonspor Platformu" adı altında “Aralık ayı içersinde yapılacak kon

Trabzonspor'da kafaları karıştıran mesaj!

İngiltere Trabzonsporlular platformu ismiyle bordo mavili ekibin taraftarlarına atılan mesaj kafaları karıştırdı.

Bugün sabah saatleri itibariyle Trabzonspor kongre üyelerine "İngiltere Trabzonspor Platformu" adı altında “Aralık ayı içersinde yapılacak kongrede aidatları yatırmanın son günü bugün. Mesai saati bitimine kadar aidatlarınızı yatırın” şeklinde mesaj atıldı.

İngiltere Trabzonspor Platformu adıyla atılan bu mesaj kafaları karıştırırken, Trabzonspor Sicil Kurulu başkanı Tayfun Sezeroğlu Haber61.net’e konu ile ilgili açıklama yaptı.

Sezeroğlu Tüzükte böyle bir şeyini olmadığını belirterek "Birileri kendi kafasına göre iş yapıyor. Trabzonspor kongrelerinde aidat yatırmanın son günü Tüzükte 30 Eylül olarak belirtildi. Bu madde de gayet açık. Sanırım birileri sansasyon yaratmaya çalışıyor. Trabzonspor taraftarlarının yıllık aidatlarını yatırmalarının son günü 30 Eylüldür. Trabzonspor tüzüğü değişse bundan haberimiz olurdu(!) Tüzük değişmediğine göre taraftarlarımızın aidatlarını yatırması için son gün tüzükte yazılı olduğu gibi 30 Eylül’dür" dedi.

BU TARİHİ BEKLEMESİNLER

Trabzonspor Sicil Kurulu Başkanı Tayfun Sezeroğlu, Trabzonspor taraftarlarına çağrıda da bulunarak “Taraftarlarımız aidatlarını yıl içinde yatırsınlar. Son günü beklemesinler. Yıl içersinde istediklere zaman aidatlarını yatırma şansları var. Son gün yoğun oluyor. Yoğunluğu önlemek için yıl içinde isteyen taraftarlarımız aidatlarını yatırabilirler" ifadelerini kullandı.

Tuncay Lakot / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor