Trabzonspor'da kadro geniş ama...

Trabzonspor son dönemlerin en iyi kadro derinliğini yakaladı ama, sonuç hüsran   Ne Yapmak Lazım?   Son iki sezona flaş transferlerle giren Trabzonspor taraftarını umutlandırsa da bekleneni veremiyor. Geçen sezonu kayıpla kapatan Bordo-Mavililer bu sezona

Trabzonspor'da kadro geniş ama...
Trabzonspor son dönemlerin en iyi kadro derinliğini yakaladı ama, sonuç hüsran
 
Ne Yapmak Lazım?
 
Son iki sezona flaş transferlerle giren Trabzonspor taraftarını umutlandırsa da bekleneni veremiyor. Geçen sezonu kayıpla kapatan Bordo-Mavililer bu sezona iyi başlamasına rağmen sonunu getiremedi. Trabzonspor çok iyi ve özellikle yıldız oyunculardan kurulu olmasına rağmen ilk 3 haftada sergilediği bütünlüğü biraz da hakem faktörüyle son haftalara yayamadı.
 
Sorumluluk Bilinci
 
Her şeye karşın Trabzonspor’un mevcut kadro yapısının çok şeyin üstesinden gelebileceğine inanılıyor. Bordo-Mavililerde Erkan, Mehmet Ekici, Özer gibi isimlerin takım dayanışmasında daha fazla rol alabileceğine işaret edilirken Cardozo ve Marin gibi uyumlu çalışan yabancı oyunculardan da başarı için daha fazla destek alınabileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor