Trabzonspor'da kaç yönetici kaldı?

Trabzonspor Kulübü'nün 25-26 Mayıs 2013'te gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunda göreve gelen 22 kişilik yönetim kurulundan daha önce çeşitli sebeplerle İrfan Coşkun, Osman İlyas, Yaşar Aşçıoğlu, Sebahattin Çakıroğlu, Engin Kara, Mehmet Uğur Bozoğlu

Trabzonspor'da kaç yönetici kaldı?

Trabzonspor Kulübü'nün 25-26 Mayıs 2013'te gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunda göreve gelen 22 kişilik yönetim kurulundan daha önce çeşitli sebeplerle İrfan Coşkun, Osman İlyas, Yaşar Aşçıoğlu, Sebahattin Çakıroğlu, Engin Kara, Mehmet Uğur Bozoğlu ve Murat Türköz Asil, Çetin Kansız dek üyelikten ayrılmıştı. TFF seçimlerini ardından ise Köksal Sadıklar, Amhet Emre Turan, Ömer Demir ve Seyfettin Tayfun Kahyaoğlu istifa etmesinin ardından bordo-mavili kulüpte 10 idareci görevini sürdürüyor. Bu isimler ise şöyle: 

İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Kemal Başaran, Ali Uzunay, Abdi Serdar Üstünsalih, Yakup Aslan, Köksal Güney, Engin Hacısalihoğlu, Onur İncehasen, Erol İbrahimağaoğlu ve Mehmet Terzi. 

Trabzonspor'da 3 yönetici daha görevinden ayrılması durumda bordo-mavili kulüp mecburen kongre kararı almak zorunda kalacak. Tüzük gereği yönetim kurulunun 8 kişiden aşağıda kalması durumunda otomatik olarak yönetimin imza yetkisi ortadan kalkıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler