Trabzonspor'da kaç üye aidat yatırdı?

Aralık ayında yapılması planlanan kongre öncesi kaç Trabzonspor üyesinin aidatlarını yatırdığı açıklandı.   Trabzonspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere verildi;   "20 Kasım – 20 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılacak olan Genel

Trabzonspor'da kaç üye aidat yatırdı?
Aralık ayında yapılması planlanan kongre öncesi kaç Trabzonspor üyesinin aidatlarını yatırdığı açıklandı.

Trabzonspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere verildi;

"20 Kasım – 20 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılacak olan Genel Kurul öncesi 30 Eylül 2015 tarihine kadar aidatını yatırmış olan üye sayısı 12713.Trabzonspor Kulübü Derneği Tüzüğünün toplantı başlıklı 29.maddesi uyarınca Olağan Genel Kurula katılma hakkı bulunanların sayısı 9973 kişidir. Söz konusu üyelerin yer aldığı listeler Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde ve www.trabzonspor.org.tr sitesinde 20 (yirmi) gün süreyle askıya çıkarılmıştır. Aidatını ödemiş olup da listelerde adı bulunmayan üyelerimizin aidat makbuzu ile birlikte Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine başvurmaları gerekmektedir. Üyelerimize duyurulur. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler