Trabzonspor'da herşey Avrupa için

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, yaptığı açıklamada, bu sezon şampiyonluk hedeflerinden uzaklaştıklarını ancak Avrupa kupalarına katılma hedefi doğrultusunda bu maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.Kalan maçlarını

Trabzonspor'da herşey Avrupa için

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, yaptığı açıklamada, bu sezon şampiyonluk hedeflerinden uzaklaştıklarını ancak Avrupa kupalarına katılma hedefi doğrultusunda bu maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.

Kalan maçlarını en iyi şekilde tamamlamak istediklerini ifade eden Aslan, "Her maçta olduğu gibi Galatasaray maçında da tek hedefimiz galibiyet. Taraftarlarımızı  zaman zaman  kötü futbol oynayarak üzdük. Onların da gönlünü almak durumundayız. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz olayın bilincinde. Elimizden gelen bütün mücadeleyi vereceğiz" dedi.

Aslan, iç sahada başarılı sonuçlar aldıklarını vurgulayarak, "İç saha başarımız deplasman maçlarına yansısaydı zirvede olurduk. Sahamızda başarılı olduğumuz gerçeği var. Galatasaray'ı da yenerek iç saha başarımızı sekteye uğratmadan yolumuza devam etmek istiyoruz. Trabzonspor, büyüklüğüne yakışır bir futbol ortaya koyacaktır. Rakibimizi en iyi şekilde ağırlayarak puansız göndermek istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor