Trabzonspor'da her gün yeni iddia

Trabzonspor'da geçtiğimiz günlerde Başkan Muharrem Usta'nın sezon sonunda Hami Mandıralı ile yolları ayıracağının sinyalini vermesi üzerine yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.   Basında son olarak gündeme getirilen isim Gianni de Biasi oldu. Arnav

Trabzonspor'da her gün yeni iddia
Trabzonspor'da geçtiğimiz günlerde Başkan Muharrem Usta'nın sezon sonunda Hami Mandıralı ile yolları ayıracağının sinyalini vermesi üzerine yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.
 
Basında son olarak gündeme getirilen isim Gianni de Biasi oldu. Arnavutluk Milli Takımı'nı çalıştıran İtalyan hoca, Arnavutluk'u tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası'na taşıdı. Turnuva sonrasında görevden ayrılacak olan tecrübeli ismin Trabzonspor listesinde yer aldığı iddia edilse de bu iddia hakkında bordo mavili cepheden herhangi bir açıklama gelmedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler