Trabzonspor'da hedef kalmadı

Süper Lig'de üst üste alınan galibiyetlerle alt sıralardan uzaklaşan Trabzonspor için Avrupa Kupası hedefi gündeme gelmişti. Ancak Başakşehir maçında alınan beraberlik takımın bu hedeften uzaklaşmasına neden oldu.   Bu sezona şampiyonluk hedefiyle başlaya

Trabzonspor'da hedef kalmadı
Süper Lig'de üst üste alınan galibiyetlerle alt sıralardan uzaklaşan Trabzonspor için Avrupa Kupası hedefi gündeme gelmişti. Ancak Başakşehir maçında alınan beraberlik takımın bu hedeften uzaklaşmasına neden oldu.
 
Bu sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan bordo mavililer, ligde alınan kötü sonuçlarla ilk önce şampiyonluk yarışından koptu.Elde yalnızca Türkiye Kupası kaldıktan sonra buradan da elenerek bir hedefe daha veda eden Trabzonspor son olarak Avrupa Kupalarına gitme hedefinden de uzaklaşmış oldu.
 
Tam anlamıyla hayal kırıklığıyla geçen sezonun son dönemecine girilirken Avrupa Kupası hedefinin de elden yavaş yavaş kaçması taraftarı  ve camiayı hüsrana uğrattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor