Trabzonspor‘da hedef galibiyet

Trabzonspor Basın sözcüsü Prof. Dr. Asım Örem, hafta sonu oynanacak Başakşehir maçında galip gelerek, çıkışı sürdürmek istediklerini vurguladı. Takımın ligde oynadığı son iki maçı da kazandığını hatırlatan Örem, “Takımımız Gaziantepspor maçı sonrası ara v

Trabzonspor‘da hedef galibiyet

Trabzonspor Basın sözcüsü Prof. Dr. Asım Örem, hafta sonu oynanacak Başakşehir maçında galip gelerek, çıkışı sürdürmek istediklerini vurguladı.

Takımın ligde oynadığı son iki maçı da kazandığını hatırlatan Örem, “Takımımız Gaziantepspor maçı sonrası ara vermeden Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı. Teknik heyet ve oyuncularımızın morali yüksek. İyi bir hazırlık haftası geçirdik. Takımımız tamamen Başakşehir maçına konsantre olmuş durumda. Amacımız son iki haftada alınan galibiyetlere bir yenisini eklemek” dedi.

 Takımda Aykut Demirin sarı kart cezalısı olma dışında cezalı ve sakat oyuncu bulunmadığını belirten Örem, “Takımımız uzun bir aradan sonra tam kadro çalıştı. Maça hazır durumdayız.” diye konuştu.

 Rakibin iyi futbol oynayan bir takım olduğunu da sözlerine ekleyen Örem, “Başakşehir’in ligde bulunduğu konum ortada. Ligde takım oyununu sahaya en iyi yansıtan takımlardan biri. Başakşehir karşısında iyi futbol ile alınacak üç puan takımımızın moral motivasyonunu çok yükseltecektir.  Bu gelecek haftalardaki çıkışımıza ivme kazandıracaktır.

 Böyle bir müsabakada takımımızın en büyük ihtiyacı taraftarlarımızın yanında olması. Taraftarlarımızın vereceği destek hem bu maçta hem de gelecek maçlar için takımımız üzerinde çok olumlu etkileri olacaktır. Tüm taraftarlarımızı stadyuma bekliyoruz” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor