Trabzonspor'da gündem yine hoca

Trabzonspor’da ligin ikinci yarısı sancılı başladı. Kupa etabında büyük moral bulan Bordo-Mavililer’in Bursaspor deplasmanından 4 gollü bir yenilgiyle dönmesi, yönetimin de canını fena halde sıktı.   Fanatik'im haberine göre; Başkan Muharrem Usta’nın geçt

Trabzonspor'da gündem yine hoca
Trabzonspor’da ligin ikinci yarısı sancılı başladı. Kupa etabında büyük moral bulan Bordo-Mavililer’in Bursaspor deplasmanından 4 gollü bir yenilgiyle dönmesi, yönetimin de canını fena halde sıktı.
 
Fanatik'im haberine göre; Başkan Muharrem Usta’nın geçtiğimiz günlerde İspanya’da görüştüğü Juande Ramos’a verdiği süre bugün doluyor. Deneyimli hoca ‘evet’ derse hemen işbaşı yapacak, yanıtı olumsuz olursa o zaman iç piyasaya dönüş yapılacak.
 
Alternatif yok
 
Son olarak Bursaspor’dan ayrılan Ertuğrul Sağlam ve kısa çalışma döneminde çok iyi izler bırakan Hami Mandıralı’nın adı yerli adaylar arasında zirvede. Bu konuda son karar Başkan Usta’nın ekibiyle yapacağı toplantıdan sonra verilecek. Transfer için de aynı sıcak gelişmeler söz konusu. N’Doye’un gitmesinin ardından Cardozo’nun alternatifinin olmaması ve yaşanan sorunların Bursa’da net şekilde ortaya çıkması, Muhammet Demir operasyonunu da hızlandırdı.
 
Formül değişecek
 
Gaziantepspor formasıyla ikinci yarıya da golle başlayan 23 yaşındaki forvet için Trabzonspor tüm fedakârlıklara hazır. Daha önce takas formülü önerilen Antep’e bu kez daha uygun bir bonservis üzerinden gidilecek ve bu hafta imzaların atılması adına gerekenler yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor