Trabzonspor'da gündem yeniden Muhammet!

Gaziantep basınına göre geçtiğimiz sezon devre arasında Gaziantepspor’a Muhammet Demir için ciddi teklif sunan Trabzonspor, sezonun bitmesinin ardından tekrar teklif hazırlıyor. Tatilini Dubai’de yapan Muhammet konusunda son kararı Gaziantepspor Kulüp Baş

Trabzonspor'da gündem yeniden Muhammet!
Gaziantep basınına göre geçtiğimiz sezon devre arasında Gaziantepspor’a Muhammet Demir için ciddi teklif sunan Trabzonspor, sezonun bitmesinin ardından tekrar teklif hazırlıyor. Tatilini Dubai’de yapan Muhammet konusunda son kararı Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl verecek.
 
Forvet transferi konusunda çok yönlü çalışmalar yürüten Trabzonspor’un gündemine Gaziantepspor’un Trabzon kökenli santraforu Muhammet Demir yeniden girdi.
 
MUHAMMET GELMEYİ ÇOK İSTİYOR
 
Genç forvet oyuncusu ile Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın bağlantı kurduğu ve, “Trabzonspor takımına seve seve gelirim. Çünkü ben Trabzonluyum. Memleketimin takımında oynamayı tabii ki isterim” demesinden sonra Gaziantepspor kurmaylarıyla da bağlantıya geçildi. Hurma’nın Muhammet karşılığında bu kulübe hem bonservis bedeli, hem de takasta kullanılabilecek çok sayıda isim verdiği belirtildi. Muhammet için 2 milyon Euro ve 2 futbolcu verilebileceği Gaziantepspor kurmaylarına iletildi ve Güney ekibinin kararı beklenmeye başlandı.  Ersun Yanal’ın da bu ismi çok istediği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor