Trabzonspor’da gündem transfer

Trabzonspor’da devre arası çalışmaları start aldı. Bordo-Mavili takımın Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın "Transferde seçici davranacaklarını ifade etti.Trabzonspor’da öncelikli mevkilerin forvet ve solbek mevkiine transfer olduğunu dile getiren Büyük

Trabzonspor’da gündem transfer

Trabzonspor’da devre arası çalışmaları start aldı.

Bordo-Mavili takımın Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın "Transferde seçici davranacaklarını ifade etti.Trabzonspor’da öncelikli mevkilerin forvet ve solbek mevkiine transfer olduğunu dile getiren Büyükaydın, geçmişte yapılan hataları tekrarlamak istemiyoruz" dedi.

Devre arası transferlerinin zor olduğununun altını çizen Büyükaydın, "Hiçbir kulüp size iyi oyuncusunu düşük ücretlere vermek istemez.Bizimde devre arası transfer listemiz oldukça geniş ve bu doğrultuda takıma yarar sağlayacak ve ekonomik anlamda astronomik rakamlar ödemeden transfer yapmak istiyoruz" dedi.

Mevcut kadrodan hiçbir isime resmi anlamda transfer teklifi gelmediğini dile getiren Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın,Elimizdeki oyuncularla çok ağır kontratlar yapıldığını belirterek futbolculara teklifler gelecektir ama Türkiye’de birçok Anadolu takımı Trabzonspor’un elinde bulunan futbolculara o fiyatları veremeyeceklerini dile getirdi.

Gidecek isimleri belirlediklerini ifade eden Büyükaydın, bu futbolcuların isimlerini açıklamak etik olarak doğru değil eğer bu oyuncuları deşifre ederseniz ve hiçbir takıma gidemezlerse biz bu oyunculara inandırıcılığımızı yitiririz dedi.

Kasımpaşaspor'da oynayan Eren Derdiyok hakkında da açıklamalarda bulunan Yılmaz Büyükaydın,birçok takımın transfer listesinde yeralan bir isim kaliteli bir oyuncu biz de böyle bir oyuncuyu kadromuzda görmek isteriz dedi.

Haber : Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor