Trabzonspor'da Gündem Akyazı!

Trabzonspor’da son dönemlerin en çok konuşulan konularından biri de takımın taşınacağı Akyazı Projesi...  Uzun zamandır sürekli problemleriyle anılan proje için yeni yönetim de ekstra çaba sarfedecek. Başkan Muharrem Usta, 10 maddelik yol haritasına da ö

Trabzonspor'da Gündem Akyazı!

Trabzonspor’da son dönemlerin en çok konuşulan konularından biri de takımın taşınacağı Akyazı Projesi... 

Uzun zamandır sürekli problemleriyle anılan proje için yeni yönetim de ekstra çaba sarfedecek. Başkan Muharrem Usta, 10 maddelik yol haritasına da özellikle bu projeyi dahil etti ve 2016-2017’ye yetiştirileceğini belirtti. 

Bordo-Mavililer’in patronu, yeni yılın hemen başında Akyazı Projesi için özel bir ekip kuracak, kendisi de çalışmaların yakın takipçisi olacak. Şampiyonluk sözü verdiği Trabzonspor’un 50. yılına her fırsatta değinen Usta, “Akyazı’da oluşturacağımız hava Trabzonspor’un şampiyonluk yolunda en büyük kozu olacak. O nedenle mutlaka yeni sezonda yeni stadımıza taşınmış olmalıyız” mesajlarını veriyor. 

Şu an itibariyle stadın genel kaba inşaatı bitmiş olsa da halen ulaşım yolları ve stat içi ince çalışmaları tamamlanmadı. Yapılacak özel bir çalışmayla bu işlemlerin de bitip yeni sezona yetişme ihtimalinin olduğu vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler