Trabzonspor'da güç var, yetenek var ama...

Trabzonspor'un eski teknik sorumlusu Hami Mandıralı, ligde sıkıntılı bir dönem geçiren bordo-mavili ekibin takım olma konusunda sıkıntı yaşadığını söyledi.   Burdur Trabzonspor Futbol Okulu'nun davetlisi olarak kente gelen Mandıralı, bir halı sahada minik

Trabzonspor'da güç var, yetenek var ama...
Trabzonspor'un eski teknik sorumlusu Hami Mandıralı, ligde sıkıntılı bir dönem geçiren bordo-mavili ekibin takım olma konusunda sıkıntı yaşadığını söyledi.
 
Burdur Trabzonspor Futbol Okulu'nun davetlisi olarak kente gelen Mandıralı, bir halı sahada minik futbolcularla bir araya gelirken, medya mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
Trabzonspor'un durumuyla ilgili olarak yöneltilen bir soru üzerine, bordo-mavili ekibin iyi bir kadrosu olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:
 
"Bireysel olarak iyi oyunculardan kurulu fakat takım olma konusunda sıkıntı yaşıyorlar. Sezon başı alınan puanlar çok sevindiriciydi. Daha sonra 4 hafta alınan mağlubiyet bu kadroya yakışmadı. Son maçta bir nebze moraller yerine geldi. Bu kadro daha iyi işler yapmalı. Çünkü böyle bir güç var Trabzonspor kadrosunda. Yetenek de var. Biraz daha arkadaşlık duygusunu, takımdaşlık ruhunu geliştirmeleri lazım. İyi arkadaş olmaları lazım. Birbirlerine saha içinde destek vermeleri ve olaylardan da uzak durmaları gerekli. Çünkü takım olmak bunları gerektirir."
 
BEŞİKTAŞ OYUN OLARAK ÖNDE GÖRÜNÜYOR
 
Mandıralı, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını konuşmak için erken bir zaman olmasına karşın, Beşiktaş'ın oyun olarak diğer takımlardan önde göründüğünü ifade etti.
 
Beşiktaş'ın takım olma olgusunu sahaya yansıtma açısından önde bulunduğunun altını çizen Mandıralı, "En son dünkü Antalyaspor maçında da gördük ki resim net bir şekilde ortaya çıktı. Beşiktaş'ta çok iyi bir arkadaşlık, dostluk var. Zaten yetenekli bir grup. Bu olgular saha içinde birleşince, iyi takım oluyorsunuz ve kazanma şansınız fazla oluyor. Beşiktaş bunu iyi yapıyor. Ama şampiyonluğu konuşmak erken tabi" değerlendirmesinde bulundu.
 
MİLLİ TAKIM İSTENEN DÜZEYDE GİDİYOR!
 
A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası finallerine katılı hakkı elde etmesi konusunda, "Allah'tan bir şey isteseniz, son bir ay içinde ancak bu kadar olabilir herhalde" diyen Hami Mandıralı, şunları söyledi:
 
"Milli takımımız play-off oynamadan Fransa'ya, Avrupa Şampiyonası finallerine gidiyor. Kulüp takımlarımız Avrupa kupalarında, Şampiyonlar Ligi'nde son bir ay içindeki maçlarını kazandılar. Türk futbolu adına sevindirici. Bunları başarıları biraz daha yukarılara çekmemiz lazım. Ama şu anda kulüplerimiz ve milli takım, istenen düzeyde gidiyor. Zaten milli takımımızın şampiyonalarda olması lazım. Ay-yıldızın tribünlerdeki güzelliğini kimse gözardı edemez. O kadar güzellikler katıyor ki turnuvalara. Fransa da çok keyifli ve güzel olacak. Ben Fatih Terim hocam ve futbolcuları bir kez daha tebrik ediyorum."
 
Mandıralı, minik futbolcularla fotoğraf çektirdikten sonra antrenman maçının başlama vuruşunu yaptı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor