Trabzonspor'da gözler Yargıtay'da!

Trabzonspor’da kongrenin yakın bir zamanda mı yoksa Aralık ayında mı yapılacağının kararı, Yargıtay’a bağlı. Yargıtay’ın karar düzeltme başvurusunu geri çevirmesi halinde bir ay içinde genel kurul yapılması gerekiyor.BAŞKANIN SİNSİ PLANITrabzonspor Başkan

Trabzonspor'da gözler Yargıtay'da!

Trabzonspor’da kongrenin yakın bir zamanda mı yoksa Aralık ayında mı yapılacağının kararı, Yargıtay’a bağlı. Yargıtay’ın karar düzeltme başvurusunu geri çevirmesi halinde bir ay içinde genel kurul yapılması gerekiyor.

BAŞKANIN SİNSİ PLANI

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise, kongre yapmamak için direniyor. Başkan Hacıosmanoğlu’nun hedefi ise görev sürelerini aralık ayına kadar uzatmak olduğu iddia edildi. Hacıosmanoğlu Aralık ayında yapılacak olan kongrede kendine yakın isimlerden yaptığı ve büyük tartışma yaratan yeni üyelere de oy kullandırarak seçimde avantaj sağlamayı hedeflediği belirtildi

YENİ ÜYELERE OY KULLANDIRACAK

Kendi yaptığı yeni üyelerin oyuyla tekrar seçileceğini düşünen başkan, Yargıtay veya Trabzon’daki mahkeme kongreye gidilmesi yönünde karar verse de başkan kongre yaptırmamakta kararlı olduğu da gelen bilgiler arasında.

KULÜBE KAYYUM ATANIR

Tüzüğe göre ise ‘Mahkeme kongre kararı verdikten sonra yönetim kongreye gitmek zorunda. Başkan yargı kararına rağmen kongreye gitmemekte direnirse bu sefer mahkeme tarafından kulübü yönetmek için kayyum atanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor