Trabzonspor'da geri sayım

Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta’nın Fenerbahçe karşılaşması sonrasında radikal kararlar alacaklarını söylemesi üzerine herkes hafta başından itibaren atılacak adımları merakla bekliyor.   Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için erken

Trabzonspor'da geri sayım
Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta’nın Fenerbahçe karşılaşması sonrasında radikal kararlar alacaklarını söylemesi üzerine herkes hafta başından itibaren atılacak adımları merakla bekliyor.
 
Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için erkenden çalışmalara başlayacak olan yönetim gidecek ve kalacak oyuncularla görüşecek ve yol haritası çizilecek. 
 
Ayrıca Kiralık olarak diğer takımlarda forma giyen Uğur Demirok, İshak Doğan, Zeki Yavru ve Mustafa Akbaş’ın da sezon sonunda takıma dönmesi bekleniyor. Bu oyuncuların yapılacak olan kampta gösterecekleri performansa göre takımda kalıp kalmayacakları belirlenecek.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor