Trabzonspor'da gençlik ateşi

Trabzonspor gelecek sezon kadrosunu gençleştirmenin planlarını yapıyor. Kadroda Cardozo ve Bosingwa gibi tecrübeli ve yaşlı isimlerin bulunduğu bordo mavililerde yaş ortalaması düşürülecek.   Spor Toto Süper Lig’de hedeflerinin uzağında kaldığı bir sezonu

Trabzonspor'da gençlik ateşi
Trabzonspor gelecek sezon kadrosunu gençleştirmenin planlarını yapıyor. Kadroda Cardozo ve Bosingwa gibi tecrübeli ve yaşlı isimlerin bulunduğu bordo mavililerde yaş ortalaması düşürülecek.
 
Spor Toto Süper Lig’de hedeflerinin uzağında kaldığı bir sezonun sonuna yaklaşan Trabzonspor’da, yönetim gelecek yıl planlaması için harekete geçti. Bu anlamda ilk olarak yeni sezon için bir teknik direktör ile anlaşılıp, ardından transfer çalışmalarına hız verilecek. Mevcut kadrosunda önemli bir yapılandırmaya gitmeyi planlayan bordo mavililer, takımın yaş ortalamasını da düşürmeyi hedefliyor.
 
YAŞ ORTALAMASI DÜŞÜRÜLECEK
 
Mevcut kadrosunda 33 yaşındaki Bosingwa, 32 yaşındaki Cardozo ile 31 yaşındaki Fatih ve 30 yaşındaki Erkan gibi tecrübeli ancak futbol için yaşlı isimleri bulunduran ve yaş ortalaması 25.4 olan Trabzonspor, yeni sezonda yapacağı transferler ile birlikte yaş ortalamasını 22-23 arasına çekmeyi planlıyor. Bu doğrultuda bordo mavililerin izleme ekibinin de (scout) genç oyuncular üzerinde durduğu ve en az 2-3 yıldız adayını takıma kazandırmak için arayışlarını sürdürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor