Trabzonspor'da gençler yine sahaya...

Ligde bir iddiası bulunmayan Trabzonspor'da son haftalar gençlere yarıyor. Kendilerini göstermek için fırsat bulan başta Yusuf Yazıcı olmak üzere genç isimler Çaykur Rizespor mücadelesinde, sınıfı geçen bir performans sergilemiş, camiayı heyecanlandırmışt

Trabzonspor'da gençler yine sahaya...
Ligde bir iddiası bulunmayan Trabzonspor'da son haftalar gençlere yarıyor. Kendilerini göstermek için fırsat bulan başta Yusuf Yazıcı olmak üzere genç isimler Çaykur Rizespor mücadelesinde, sınıfı geçen bir performans sergilemiş, camiayı heyecanlandırmıştı.
 
Bordo-Mavili takımın teknik direktörü Hami Mandıralı, yeni jenerasyondan vazgeçmemekte kararlı. Karadeniz ekibinin hocası, antrenmanlarda ve bunun dışındaki her fırsatta özel görüşmeler yaptığı öğrencilerine, “Sizlere güveniyorum. Bunu forma vererek gösteriyorum. Ancak siz de biliyorsunuz ki 1 maçla hiçbir şey olmaz. Kendinize güvenin ve kendi geleceğinizi kendiniz belirleyin” mesajlarını iletti.
 
Kampa da gidecekler
 
Bu arada Trabzonpor’un sezon başı yapacağı yaz kampına genç oyuncuların büyük bir bölümünün katılacağı öğrenildi. Böylece altyapıdaki dinamikleri de harekete geçirmekte kararlı olan Bordo-Mavililer’in kamptan kısa bir süre önce kadroya katılacak yeni isimleri belirleyeceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor