Trabzonspor'da gençler sahneye çıkacak

Süper Lig'de hedefsiz kalan Trabzonspor'da  Marko Marin, Erkan Zengin, Özer Hurmacı, Cavanda, Sefa Yılmaz ve Fatih Atik’in kadro dışı bırakılmasıyla gençlere forma şansı doğdu    Son oynanan Eskişehirspor mücadelesinde Semih Karadeniz, Melih Kabasakal, Mu

Trabzonspor'da gençler sahneye çıkacak
Süper Lig'de hedefsiz kalan Trabzonspor'da  Marko Marin, Erkan Zengin, Özer Hurmacı, Cavanda, Sefa Yılmaz ve Fatih Atik’in kadro dışı bırakılmasıyla gençlere forma şansı doğdu 
 
Son oynanan Eskişehirspor mücadelesinde Semih Karadeniz, Melih Kabasakal, Muhammet Beşir, Savaş Çakır ve Yusuf Yazıcı 18 kişilik kadroda yer almıştı.
 
Mandıralı’nın altyapı patentli isimlerle toplantı yaparken, “Kalan 3 haftada size fazlasıyla görev vereceğim. Bu şansı iyi kullanın, kendinizi gösterin. Ben belki burada olmayacağım ama yönetimin gözüne girmek sizin elinizde” dediği öğrenildi.
 
Muhammet forma bekliyor
 
Avni Aker’de oynanacak Rizespor karşılaşmasında ilk 11’de 20 yaş altında en az 3 ismi görevlendirmeyi düşünen Hami hocanın gözdeleri Savaş Çakır, Semih Karadeniz ve Melih Kabasakal... Uzun bir aradan sonra kadroya girmeye başlayan ve yeni Burak Yılmaz olarak lanse edilen Muhammet Beşir de forma bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler