Trabzonspor'da gençler ısınıyor

Trabzonspor’da altyapıdan A takıma katılan genç oyuncular formaya ısınmaya başladı. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu döneminde şans bulmaya başlayan genç oyunculara, Hami Mandıralı da fırsat tanıyor.    Bordo mavili ekip, Samsunspor maçının özellikle ikinc

Trabzonspor'da gençler ısınıyor
Trabzonspor’da altyapıdan A takıma katılan genç oyuncular formaya ısınmaya başladı. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu döneminde şans bulmaya başlayan genç oyunculara, Hami Mandıralı da fırsat tanıyor. 
 
Bordo mavili ekip, Samsunspor maçının özellikle ikinci yarısında genç ağırlık kadro ile sahada mücadele ederken, 90 dakika forma giyen Ramazan Övüç ve ikinci yarının başında oyuna dahil olan Savaş Çakır,müsabakayı izleyenlerin dikkati çekti. Kaleci Yavuz Aygün ise Samsunspor karşılaşmasında ilk kez forma ile tanışan isim oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor