Trabzonspor'da galibiyet sözü

Spor Toto Süper Lig'de yarın Mersin İdman Yurdu'nu konuk edecek Trabzonspor'da futbolcular, başkan Muharrem Usta için galibiyet söze verdiler.   Bordo-mavililerin geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Torku Konyaspor maçı öncesi Trabzon'a gelerek teknik h

Trabzonspor'da galibiyet sözü
Spor Toto Süper Lig'de yarın Mersin İdman Yurdu'nu konuk edecek Trabzonspor'da futbolcular, başkan Muharrem Usta için galibiyet söze verdiler.
 
Bordo-mavililerin geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Torku Konyaspor maçı öncesi Trabzon'a gelerek teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelip toplantılar yapan Usta, takımı yalnız bırakmayarak Konya'ya gitmişti. 2-0'lık yenilgiye rağmen uçakta bir konuşma yaparak oyunculara destek veren Başkan Usta'nın bu davranışı futbolculara büyük moral verdi.
 
Büyük bir kenetlenme 
Kendi aralarında toplantı yapan futbolcular takımın içinde bulunduğu durumu ve Başkan Usta'nın birçok kesimden eleştiri almasına rağmen ortaya koyduğu tutumu değerlendirdiler. Artık kötü gidişe dur diyerek başkanı biraz olsun rahatlatmaları gerektiği fikrinde birleşen oyuncular, Mersin maçında galibiyet sözü vererek çıkışa geçmek için kenetlendiler.
 
Takımı yalnız bırakmayın 
Bu arada Başkan Usta, Trabzon'da bulunan yöneticilere, "Takımı yalnız bırakmayın, her antrenmanda yanlarında olun. Taraftarlarımızın da maça gelmesi için gereken neyse yapalım" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler