Trabzonspor'da futbolculardan Usta'ya galibiyet sözü

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek olan Trabzonspor'da futbolcular, başkan Muharrem Usta için galibiyet söze verdiler.    Trabzonspor'da 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılan kongrede başkanlığa seçilen ve söz konusu tariht

Trabzonspor'da futbolculardan Usta'ya galibiyet sözü
Spor Toto Süper Lig'de sahasında Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek olan Trabzonspor'da futbolcular, başkan Muharrem Usta için galibiyet söze verdiler. 
 
Trabzonspor'da 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılan kongrede başkanlığa seçilen ve söz konusu tarihten itibaren bordo-mavili kulüpte birikmiş sorunların yanı sıra, futbolcu problemleri ve ekonomik sıkıntılarla boğuşarak çözüm yolları arayan Başkan Muharrem Usta, sportif kulvarda alınan başarısız sonuçlara rağmen futbol takımına bugüne kadar verdiği desteğin karşılığını alamamanın sıkıntısını yaşıyor.
 
Bordo-mavililerin geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Torku Konyaspor maçı öncesi Trabzon'a gelerek teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelip toplantılar ve değerlendirmeler yapan Usta, takımı yalnız bırakmayarak Konya'ya gitmişti. Takımın 2-0 mağlup olmasına rağmen uçakta bir konuşma yaparak oyunculara destek veren Başkan Muharrem Usta'nın bu davranışı futbolculara büyük moral verdi.
 
Ligde oynadığı son 3 maçta galibiyet yüzü göremeyerek alt sıralara demir atan Trabzonspor'da, futbolcular bir araya geldikleri zamanlarda takımın içinde bulunduğu durumu ve Başkan Muharrem Usta'nın birçok kesimden eleştiri almasına rağmen ortaya koyduğu tutumu değerlendirdiler. Artık kötü gidişe dur diyerek başkanı biraz olsun rahatlatmaları gerektiği fikrinde birleşen oyuncular, Mersin İdmanyurdu maçında galibiyet sözü vererek çıkışa geçmek için kenetlendiler.
 
FINDIKÇI: "FUTBOLCULARIN DEĞİL BİZİM MAÇIMIZ"
 
Trabzonlu Gençler Tribün Lideri Mehmet Fındıkçı, cuma günü oynanacak olan zorlu Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında Trabzonspor taraftarlarını tribüne davet etti.
 
Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında kendi sahasında ligin alt sıralarından kurtulmaya çalışan Mersin İdmunyurdu takımını konuk edecek olan Trabzonspor'da taraftarlar zorlu maça doğru tüm hazırlıklarını sürdürüyor. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda takıma büyük bir destek vermeye hazırlanan bordo-mavili taraftarlar, herhangi bir taşkınlığa meydan vermeden takımlarını centilmence desteklemek istiyor.
 
Tribün lideri Fındıkçı, Mersin İdmanyurdu maçını futbolculardan daha çok kendilerinin beklediğini belirterek, "Takımımız tarihinin en kötü günlerini geçiriyor. Sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Bu takımın bu hale nasıl geldiğini, nerelerde nasıl hatalar yapıldığını konuşmak yeri ve zamanı değil. Futbolcu arkadaşlarımızın artık kendilerine gelmesi gerekiyor. Baktığımızda her oyuncumuz ayrı ayrı kaliteli ama bunu bir türlü sahaya yansıtamıyoruz. Onlar sahada mücadele etsinler yeter gerisini biz tribünde hallederiz. Yeter ki mücadele etsinler. Mersin İdmanyurdu maçı onlar kadar bizim de maçımız olacak. Herkesin tribüne gelerek takımına destek olmasını istiyoruz. Bu mesele Ahmet, Mehmet meselesi değil Trabzonspor meselesidir. Trabzon halkı ve Trabzonspor'u sevenler bu tabloyu hak etmiyor. El birliğiyle bu işin içinden çıkmalıyız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor