Trabzonspor'da futbolculara yoğun terapi

Sıkıntılı bir süreçten geçen Trabzonspor’da yönetim ve teknik heyet futbolculara yoğun bir terapi uyguluyor.   Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, teknik heyet ve futbolcularla yakın temasta bulunurken, Trabzon’da olmadığı dönemlerde sürekli rapor alarak d

Trabzonspor'da futbolculara yoğun terapi
Sıkıntılı bir süreçten geçen Trabzonspor’da yönetim ve teknik heyet futbolculara yoğun bir terapi uyguluyor.
 
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, teknik heyet ve futbolcularla yakın temasta bulunurken, Trabzon’da olmadığı dönemlerde sürekli rapor alarak durum değerlendirmesi yapıyor.
 
Trabzon’a gelişlerini sıklaştıran Usta'nın, Torku Konyaspor deplasmanının ertesi günü Trabzon’a gelerek bir dizi görüşmeler yaptığı ve aynı gün şehirden ayrıldığı öğrenildi. Teknik Direktör Hami Mandıralı ise teknik ve taktik çalışmalarından çok motivasyonu yükseltici çalışmalar yaptırıyor. Antrenmanlarda sürekli oyuncularla görüşmeler yapan ve onlarla birlikte çalıştığı gözlenen Mandıralı, oyuncularına güven aşılamaya çalışıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor