Trabzonspor'da forma savaşları. sakatların dönmesi rekabeti artırdı.

Süper Lig'de oynadığı son 4 maçında 3 galibiyet elde eden Trabzonspor'da sakatların dönmesi rekabeti artırdı. Bu forma savaşının, kalan 7 haftada takıma da olumlu yansıyacağı kesin. Kalede Esteban önde. Aykut Demir'in cezalı olduğu dönemde bulduğu forma

Trabzonspor'da forma savaşları.  sakatların dönmesi rekabeti artırdı.
Süper Lig'de oynadığı son 4 maçında 3 galibiyet elde eden Trabzonspor'da sakatların dönmesi rekabeti artırdı.
Bu forma savaşının, kalan 7 haftada takıma da olumlu yansıyacağı kesin. Kalede Esteban önde. Aykut Demir'in cezalı olduğu dönemde bulduğu forma şansını iyi kullanan Akakpo, 11'i zorlayan isimler arasında. Aykut'un Medipol Başakşehir maçında sarı kart cezalısı olması nedeniyle 11'de yine büyük ihtimalle Akakpo'nun forma giyme ihtimali de arttı.
Sol kanatta Güray'ın sakatlığının düzelmesi ise Yusuf'un forma şansını azalttı. Orta alanda Okay'la Özer yarışıyor. Mehmet Ekici'nin de sakatlığının ardından takıma formda dönmesiyle bu bölgede Marin de rekabete giren isimler arasında yer alıyor. Maç saatine kadar yarış sürecek.
Bu sezon en çok tartışılan bölge olan forvet hattında da kıran kırana bir forma savaşı yaşanıyor. Oscar Cardozo ile Muhammet Demir, bu anlamda ilk 11'de şans bulmak için yarışı sürdürüyor. Deplasmanda oynanan Gaziantepspor maçında teknik direktör Hami Mandıralı'nın ilk 11'de görev vermek istediği Muhammet başı döndüğü içini kadrodan çıkarılınca yerine Cardozo oynadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor