Trabzonspor'da Flaş Transfer İddiası!

Galatasaray'ın uzun süredir peşinde koştuğu ve prensip anlaşmasına varmasına rağmen bir türlü imza attıramadığı Leandro Damiao'ya, Trabzonspor talip oldu. Dame N'Doye'nin takımdan ayrılması, Oscar Cardozo'nun da satışa sunulmasından sonra Muhammet Demir v

Trabzonspor'da Flaş Transfer İddiası!

Galatasaray'ın uzun süredir peşinde koştuğu ve prensip anlaşmasına varmasına rağmen bir türlü imza attıramadığı Leandro Damiao'ya, Trabzonspor talip oldu. Dame N'Doye'nin takımdan ayrılması, Oscar Cardozo'nun da satışa sunulmasından sonra Muhammet Demir ve Eren Derdiyok için temaslarını sıklaştıran bordo-mavililer ortaya çıkan rakamlar yüzünden sıkıntı yaşıyor.

trabzonspordan-damiao-bombasi_14532439722.jpg

Bu yüzden istemeyerek de olsa gözünü yurt dışına diken bordo-mavililerde gündeme Damiao ismi geldi. Samuel Eto'o'yu Türkiye'ye getiren, Ronaldinho konusunda da aracılık eden Türk menajer Başkan Usta'ya, 3 yılda 10 milyon Euro'luk maliyet ile Damiao'yu Trabzonspor'a getirebileceğini iletti. Bu rakamların bu çapta bir oyuncu için sadece bonservis için konuşalabileceğini iddia etti. Usta'ya istemesi durumunda Brezilyalı oyuncuyu bir hafta için Trabzon'a getirerek imza attırabileceği iddiasını sundu.(Fotospor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor