Trabzonspor’da flaş istifa

Trabzonspor’da Sportif Direktör Süleyman Hurma istifa etti. Bordo-Mavili yönetimde 6-7 Aralıkta yapılan kongrenin ardından göreve gelen Muharrem Usta ve yönetimi değişim hareketi başlattı. Trabzonspor’da Çarşamba günü yapılan görüşme sonrasında Teknik Dir

Trabzonspor’da flaş istifa

Trabzonspor’da Sportif Direktör Süleyman Hurma istifa etti.

Bordo-Mavili yönetimde 6-7 Aralıkta yapılan kongrenin ardından göreve gelen Muharrem Usta ve yönetimi değişim hareketi başlattı.

Trabzonspor’da Çarşamba günü yapılan görüşme sonrasında Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu’nun ardından Sportif Direktör Süleyman Hurma ile de yola devam edileceği ikiliyle yapılan görüşmede bu yönde bir karar çıktığı gündeme geldi.

Geçen 2 gün içinde yaşanan gelişmeler sonrasında Sportif Direktör Süleyman Hurma’da görevinden istifa etti.

Haber61 Spor Servisine istifası sonrası ilk kez konuşan Hurma yaptığı açıklamada istifa ettiğini doğrularken şu açıklamayı yaptı.

Sayın Hurma istifa ettiniz mi?

Hurma : Hayat bu hayatta her gün karşınıza yeni bir şey çıkar. Evet yönetimle görüştüm ve istifa ettim ve Trabzonspor defterini kapattım. Ben ayrıldıktan sonra açıklama yapan insanlardan değilim. Trabzonspor’a bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Trabzonspor’da olduğum için çok mutluyum. Trabzon’da çok güzel günlerim geçti.

Ayrılmanıza gerekçe neydi ?

Ben bu konuda görüşmek istemiyorum. Bana kimse şart sunacak koşulda değil. Ben 19 yaşımdan beri kendi şartlarımı koyuyorum. Onun için bana bir şart sunacak konumda değiller. Kimsenin öyle bir teklifte bulunmasına hayatımda müsaade etmedim bundan sonra da etmem. Ben kendi şartlarımı sunarım. Burada emeğini kiralayan benim başkası değil dedi.

Haber : Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler