Trabzonspor'da FIFA korkusu cezayı engelledi!

Trabzonspor’da geldiği günden beri en çok tartışılan futbolculardan biri olan Erkan Zengin, Osmanlıspor maçından sonra Mehmet Ekici’ye yumruk atması ile bardağı taşırmıştı. Mehmet Ekici Erkan’a, para cezası verilmemesi, özür diletilmemesi veya kadro dışı

Trabzonspor'da FIFA korkusu cezayı engelledi!

Trabzonspor’da geldiği günden beri en çok tartışılan futbolculardan biri olan Erkan Zengin, Osmanlıspor maçından sonra Mehmet Ekici’ye yumruk atması ile bardağı taşırmıştı. Mehmet Ekici Erkan’a, para cezası verilmemesi, özür diletilmemesi veya kadro dışı bırakılmamasından dolayı da büyük tepki göstermiş, başkan İbahim Hacıosmanoğlu’na kadar çıkmış, şikayette bulunmuştu. Ancak Erkan’a bir türlü gerekli ceza verilememişti. Bunun sebebi de bir türlü çözülememişti.

Günebakış'ta yer alan habere göre; Şimdi ortaya atılan iddia ise gerçekten vahim olarak değerlendirildi. Erkan’a ceza verilememesinin sebebi olarak futbolculara 6 aydan fazla bir süredir para ödenememesi ve bu oyuncuya ceza verilmesi ya da kadro dışı bırakılması halinde FİFA’ya giderek serbest kalmayı isteyebileceği endişesi olduğu dile getirildi. Bu vahim iddiadan sonra, “Futbolculara para ödenmediği için her yaptıkları sineye çekilirse, ortada spor kulübü diye bir şey kalmaz. Bu gerçekse yazık doğrusu” yorumu yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler