Trabzonspor'da Ersun Yanal'la sona doğru

Trabzonspor'da Teknik Direktörlük için Ersun Yanal'la yapılan görüşme sonrasında rakamların değerlendirildiği öğrenildi. Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, Arnavut çalıştııcı Besnik Hasi'den başka Ersun Yanal'la görüştüklerini belirtti, "Şu anda E

Trabzonspor'da Ersun Yanal'la sona doğru

Trabzonspor'da Teknik Direktörlük için Ersun Yanal'la yapılan görüşme sonrasında rakamların değerlendirildiği öğrenildi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, Arnavut çalıştııcı Besnik Hasi'den başka Ersun Yanal'la görüştüklerini belirtti, "Şu anda Ersun Yanal ismi ön planda. Rakamları değerlendiriyoruz" dedi.
 
Gelecek sezon yapılanması için harekete geçen ve ilk olarak teknik direktör konusunu çözüme kavuşturmayı hedefleyen Trabzonspor’un Genel Sekreteri Meriç, açıklamalarda bulundu. 
 
Teknik direktör konusunda Ersun Yanal dışında başka alternatifler de olduğunu belirten Gençağa Meriç, başka alternatiflerinin de olduğunu belirtirken şöyle konuştu:
 
"BESNİK HASİ İLE GÖRÜŞTÜK"

trabzonsporda-gundem-yanal-ve-hasi_8162_dhaphoto1.jpg

Ersun Yanal'la pazar günü son bir görüşme yaptıklarını belirten Gençağa Meriç, başka alternatifler de olduğunu açıklarken şunları söyledi:
 
"Yabancı teknik direktör olarak Arnavut çalıştırıcı Besnik Hasi ile de görüşme gerçekleştirdik. Şu an için Ersun Yanal ismi biraz daha ön plana çıkıyor.  Yanal’ın bir önceki sözleşmesine göre şu anda bizimle yaptığı görüşmelerde konuştuğumuz rakam çok daha düşük. Bu anlamda da bir indirim söz konusu oldu. Ayrıca önceki alacaklarını taksitlendirdik. Zaten bu konuda sorun yoktu. Söylendiği gibi bir kriz söz konusu değil. 2-3 defa alacaklarının ödenmesi için tarih verilmişti ama temin edememişti. Biz de bir tarih vermiştik. Alacaklarının bir kısmı ödendi, kalan kısmı da belirlediğimiz planlamaya göre ödenecek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor