Trabzonspor'da en şanslı aday Yanal

Trabzonspor’da yönretim kurulu Antalya hezimeti sonrası faturayı Hami Mandıralı'ya keserken teknik direktör arayışlarını da sürdürüyor. Bordo mavili ekipte teknik direktör adayları içinde en şanslı isim Ersun Yanal. Yanal’ın anlaşma yok şeklinde açıklama

Trabzonspor'da en şanslı aday Yanal

Trabzonspor’da yönretim kurulu Antalya hezimeti sonrası faturayı Hami Mandıralı'ya keserken teknik direktör arayışlarını da sürdürüyor. Bordo mavili ekipte teknik direktör adayları içinde en şanslı isim Ersun Yanal.

Yanal’ın anlaşma yok şeklinde açıklama yapmasına rağmen transferi yönlendirdiği de iddia edildi. Trabzonspor başkanı Muharrem Usta ile görüşmelerini devam ettiren Yanal’ın ilk sezon sizi 4'e sokarım ikinci sezonda şampiyonlar ligine gideriz dediği iddia edildi.

Yanal’ın ayrıca Özer’in takımdan gitmesini istediği  kadro dışı bırakılan Erkan ve Cavanda’nın da geri çağrılmasında yapılan görüşmelerde iki futbolcu için olumlu görüş bildirmesinin etkili olduğu ortaya çıktı.

Şu ana kadar taraflar arasında imza atılmadığı ve görüşmelerinde olumlu şekilde seyrettiği ise gelen bir başka duyum

Yanal ile görüşmeler sürerken bir son dakika pürüzü yaşanmaması halinde yeni sezonda takımın başında Ersun Yanal'ın olacağı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor