Trabzonspor'da "Divan" Günü

Trabzonspor Divan Kurulu toplantısı bugün Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi'nde yapıldı. Trabzonspor Divan Kurulu'nun son üye sayısı 2087. Oy kullanma hakkı olan 1240 üye bulunurken 847 üyenin ise oy kullanma hakkı bulunmuyor. Ayrıca Trabzonspor Diva

Trabzonspor'da "Divan" Günü

Trabzonspor Divan Kurulu toplantısı bugün Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi'nde yapıldı.

Trabzonspor Divan Kurulu'nun son üye sayısı 2087. Oy kullanma hakkı olan 1240 üye bulunurken 847 üyenin ise oy kullanma hakkı bulunmuyor.

Ayrıca Trabzonspor Divan Kurulu üyesi olmaya hak kazanan 158 üye toplantıya çağırıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

KURUL DİVANI SEÇİLDİ

Trabzonspor Divan Kurulu Toplantısında Kurul Divanına Başkan olarak Temel Korkmaz seçilirken üyeler ise Sabri Murat Makul Çavga, Recep Ataoğlu, Aydın Okuyan, Ali Makul olarak belirlendi. 

Divan Başkanı olarak seçilen Temel Korkmaz toplantının Trabzonspor camiasına hayırlı olamsını dileyerek, herkesi Mustafa Kemal Atatürk, aziz şehitler ve Trabzonspor camiasından hayatını kaybedenler adına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşına davet etti.

İstiklal Marşı ve sayıgı duruşunun ardından Divan başkanlık Kurulu faaliyet raporu okundu. Daha sonra Trabzonspor Divan Kurulu üyesi olmaya hak kazanan 158 üyenin katılım belgeleri verildi.

ÖZKAN SÜMER'İN HABER61'E YAPTIĞI AÇIKLAMALARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

ALİ ÖZBAK'IN HABER61'E YAPTIĞI AÇIKLAMALARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

AHMET CELAL ATAMAN'IN'İN HABER61'E YAPTIĞI AÇIKLAMALARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

ÖZKAN SÜMER YİNE İNCEYİ YAPTI

TRABZONSPOR DİVAN kURULU TOPLANTISINDA KAFA KAFAYA!

"TRABZONSPOR'UN BORCU NE KADAR?" HABERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

ALİ SÜRMEN NELER SÖYLEDİ?

Sürmen, “Trabzonspor’umuzun Mayıs 2013 yılında yapılan seçimli kongresinde, gereksiz yere yönetim kurulunun görev süresinin uzatılmasına ilişkin teklif verilmesi ve usule aykırı oylama ile kabul edilmesi ve de olayın yargıya taşınması camiada tartışmayı ve araştırmayı körüklemiştir. Kamu yararına olan bir dernek ile ilgili bu davada, yargının da aciliyetli davranmaması çatışma ortamını sıcak tutmuştur. Mayıs 2013 kongresinde yönetimin süresinin uzatılmasına dair genel kurul kararı mahkemece iptal edilip, Yargıtay'ca onanmış, ancak yönetim kurulu tahsisi karar yoluna gitmiştir. Tarihi karar talebinin reddedildiği, Yargıtay sahifesinden anlaşılmakta olup, dosyanın Trabzon 1 Asliye Hukuk Mahkemesine gelip taraflara tebliği ile yargı süreci de bitecektir. Yargıtayın talebi reddettiğinin anlaşılmasından sonra yönetimin tüzüğün 29 maddesi gereği yapılması gereken kongre kararını almış olup, 5-6 Aralık 2015 günü yapılacak olan kongrenin camiamıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

YAPILACAK KONGREDE 9 BİN 973 ÜYENİN OY HAKKI BULUNUYOR

Yapılacak kongrede 9 bin 973 üyenin oy hakkı bulunduğuna dikkat çeken Sürmen, “Yapılacak kongrede 9 bin 973 üyemizin oy hakkı bulunmaktadır. Bu üyelerin sadece 462 kişisi Mayıs 2013’den sonra oy kullanma hakkını kazanmış üyeler olup 9 bin 973 oy kullanma hakkı olan üyelerden bin 790 üye, Mayıs 2013’den önceki olup, daha önce aidatını yatırmamış olan şimdi aidat borçlarını ödeyerek oy kullanma hakkını kazanan üyelerdir. Mayıs 2013’de 7 bin 721 üyenin oy kullanma hakkı olduğu değerlendirildiğinde oy kullanacak üye sayısı 2 bin 252 artmıştır. Trabzonspor’umuzun tüm kurullarının ve üyelerinin, yapılacak olan seçimli genel kurulun, camiamıza uygun bir ortamda geçmesi için görevler bulunmaktadır. Adayların kongre heyecanı ve stresinde bile nezaket ve empati duygusundan uzaklaşması gerekir. Başkanlığa veya yönetim kurulu üyeliğine talip olan arkadaşlarımızın kendi geleceklerini değil, Trabazonspor’umuzun geleceğini düşünerek hareket etmesi tavsiye ve beklentimizdir” diye konuştu.

ÖZE DÖNÜŞÜ VE PROFESYONELLİĞİ SAĞLAMALIYIZ

Yapılacak kongrede yönetici adayların fikirlerini yarıştırması gerektiğine dikkat çeken Sürmen, “Yapılacak kongrede başkan ve yönetici adayları, fikirlerin yarıştırırken, gelinen noktada nasıl birleştirici olacaklarını, ekonomik tabloyu nasıl düzelteceklerini, gerçekçi öze dönüşü ve profesyonelleşmeyi nasıl sağlayacaklarını camiaya izah etme zorunlulukları vardır. Yönetimlere talip arkadaşların şike, hakemler ve diğer konularda yanıltıcı ve hamasi beyanları, artık camiayı tatmin etmemekte olup bu sorulara çare arar iken camianın güçlü isimleri, bürokratları ve siyasetçileri ile ciddi alt yapı oluşturmalı ve görsel güç görüntüleri önemsenmelidir” dedi.

Sürmen konuşmasının son bölümünde ise “Tüzük tadilatı ile ilgili camianın tüm katmanlarının ön görü ve desteğini beklemekteyiz. Katkı verenlere teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

HAKEMİ DEDESİNE ŞİKAYET ETTİ

Toplantıya katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünürü Sadık Albayrak da torunun koyu bir Trabzonsoprlu olduğunu belirterek torunu Ahmet Akif’in Trabzonspor’un Galatasaray’a 1-0 yenildiği maçın hakemi Cüneyt Çakır’ı dedesine şikayet ettiğin söyledi.

Albayrak konuşmasında, “Yüz yıldır Türkiye’nin üzerinde kültür emperyalizmi var. 40 yıldır da Trabzon futbolunun üzerinde bir futbol emperyalizmi devam ediyor. Son Galatasaray maçında benim torunlarım da maça geldiler. Bunlardan bir tanesi Ahmet Akif. Orada Cüneyt Çakır’ın hatasıyla Trabzonspor golü yiyince çocuk ağlamaya başladı. 'Dede ben buradan çıkmak istiyorum' dedi. Ben de 'Otur daha ligler yeni başladı' dedim. 'Dede ben nefret ediyorum bunlardan' diyince ben de 'oğlum otur otur' dedim. Zor teskin ettik. Dedik ki Cüneyt Çakır’ın maçlarına gitmeyeceğiz, Trabzonspor’un maçlarına gideceğiz. Ama çocuk durmadı ki. İstanbul’a gitti dedesine dedi ki, 'Dede (Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan) ben bundan şikayetçiyim.' O da dedi ki, 'Bu hakem milli hakemlerimizdendir, hata yapabilir ama senin şikayetini ben ona ulaştıracağım.' Şimdi diyor ki, ben güldüm çocuklarımız hem güldüler hem ağladılar. Ama torunlarımızı ağlatmayın onun için ben Trabzonspor’da birlik, dirlik ve güç istiyorum” ifadelerini kullandı.

Ali Sürmen'in konuşmasını yapmasının ardından Denetleme Kurulu raporu okundu ve Kulübün net borcu açıklandı. Sonrasında dilek ve temenniler bölümünde yapılan konuşmaların ardından kapanış konuşmasını yine Divan Kurulu Başkanı Ali SÜrmen yaptı ve Trabzonspor 36. Divan Kurulu Toplantısı sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor