Trabzonspor'da dejavu

Spor Toto Süper Lig'e Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetleriyle başlayan ardından Akhisar Belediyespor ile berabere kalan Trabzonspor'da, 2010-2011 sezonu yeniden hatırlandı. Milli araya 7 puan ile giren bordo-mavililer 3 Temmuz şike sürecinin yaşandığı sezo

Trabzonspor'da dejavu

Spor Toto Süper Lig'e Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetleriyle başlayan ardından Akhisar Belediyespor ile berabere kalan Trabzonspor'da, 2010-2011 sezonu yeniden hatırlandı. Milli araya 7 puan ile giren bordo-mavililer 3 Temmuz şike sürecinin yaşandığı sezona da 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 7 puanla başlamıştı. Söz konusu haftalar arasında ise yine Trabzonspor bir derbi müsabakasına çıkarak sahadan galibiyetle ayrılmıştı.

Trabzonspor, 2010-2011 sezonunda Ankaragücü'nü 2-0, Fenerbahçe'yi 3-2 yenerken, Antalyaspor ile golsüz berabere kalmıştı. Bordo-mavililer bu sezonda ise Bursaspor'u 1-0 , Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederken, Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak 7 puan topladı. 2010-2011 sezonunun 3. haftasında elde ettiği sonuçların bir benzerini bu sezonda yaşayan Karadeniz ekibinde, 3 Temmuz 2011'de şike süreci de hatırlandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler