Trabzonspor'da değişim zamanı

Trabzonspor’da kötü gidişat sistemi değiştiriyor... Süper Lig’de son 3 haftada alınan 3 mağlubiyet teknik direktör Şota Arveladze’yi sistem ve kadro değişikliğine gitmeye zorladı. Bu sezon ligde geride kalan 7 haftada rakip ağlara sadece 8 gol atıp kalesi

Trabzonspor'da değişim zamanı

Trabzonspor’da kötü gidişat sistemi değiştiriyor...

Süper Lig’de son 3 haftada alınan 3 mağlubiyet teknik direktör Şota Arveladze’yi sistem ve kadro değişikliğine gitmeye zorladı. Bu sezon ligde geride kalan 7 haftada rakip ağlara sadece 8 gol atıp kalesinde ise 9 gol gören Trabzonspor’da Şota’nın ilk olarak forvet bölgesini güçlendireceği ve savunmada da değişime gideceği öğrenildi.

Trabzonspor’da teknik direktör Şota’nın milli ara sonrası oynanacak olan Mersin maçına Cardozo ve N’Doye ile çıkmayı, savunmada ise Mustafa Yumlu ve Douglas ikilisinden birini yedeğe çekmeyi planladığı belirtildi. Teknik direktör Şota’nın ayrıca orta sahada ise hücumsal özellikleri olan oyunculara forma vermeyi planladığı öğrenildi. Şota’nın Mersin maçında Özer’i forvet arkasında oynatmayı düşündüğü ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor